Thursday, November 3, 2011

Distress Of Ahlus Sunnah In Iraq


Sebagai iktibar...
Tidk berkesudahan..... Syiah dan Ahlu Sunnah.... berkonflik, berperang dan berbunuh-bunuhan.... sejak zaman para Sahabat hingga ke hari ini. Berpunca daripda golongan Munafiqin yang dihasut oleh Yahudi. Zionist Yahudi adalah penaja dan perancang yang paling licik dan terlaknat didunia.
Awas !!!!! berwaspada !!!! propaganda Zionist sudah lama bertapak dan meresap dikalangan umat Islam seluruh dunia.
Hiburan melampau, zina, liwat, seks bebas, buang bayi, narkotik, rokok, muzik, makanan haram, amalan riba, kapitalisma, ajaran sesat, menghina Islam, Allah dan Rasul, salahguna kuasa, rasuah, wang dan wanita menjadi alat propaganda. Mafia... Freemason...dan lain-lain lagi tidak pernah berehat menjalankan dakyah mereka. Tektik global yang ketara ialah melaga-lagakan kelompok-kelompok Islam supaya terus berpecah belah dan saling bermusuhan dalam semua hal.
Ia sedang berlaku di negara ini. Akibatnya tak sedar umat Islam seumpama msuk tersumbat ke dalam konflik "lubang tanduk" yang lubangnya bukan sahaja semakin sempit dan tirus.. bahkan bengkok dan hujung mati.
9. 11. 2011 (11/9) kemungkinan testing caunter attack macam Yahudi buat pada 11 Sept.2002 (9/11)...Dulu (9/11) mereka yg rancang, orang Islam yang kena tuduh, kena kutuk dan kena hukum.
Kali ini apa pula ? Adakah mereka mahu buat sesuatu yang nampak macam main sandiwara. Mereka memburukkan imej sendiri. Tapi sebenarnya membuat Umat Islam masuk ke lubang tanduk. Umat Islam bertelagah, salah menyalah dan bergaduh sesama sendiri.
Supaya Umat Islam semakin BERPECAH BELAH.... supaya berantakan mati di hujung kebuntuan yang dibuat sendiri....
Oleh itu, wahai saudara-saudariku Umat Islam sekalian !. sedarlah ! Bersatulah ! dalam satu saf. Marilah kita rapatkan saf . Marilah kita bersatu dibawah satu panji-panji kalimah Agung & Mulia...
لااله الا الله محمد رسـول الله

No comments:

Post a Comment